Konstantin Razumovsky

KDO JE KONSTANTIN VENIAMOVIČ RAZUMOVSKY, VYNÁLEZCE TREMASSU?

Konstantin Veniamovič Razumovský se narodil 21. 8. 1955 v městě Novosibirsk. Studoval v Ukrajinském Kyjevě, kde potkal svou manželku a spolu se v Kyjevě také usadili. Získal vysokoškolské vzdělání v oboru inženýrství, ekonomie, lékařství a filozofii, poté se začal věnovat otázce lidského zdraví.

Konstantin je, po třiceti letech samostatného a nezávislého studia teorie a praxe starověké psychosomatické medicíny různých světových národů, odborníkem na chiropraktickou medicínu Evropy, Asie a Východu. Zaměřuje se na psychosomatickou manuální terapii, psychoterapii a gynoterapii. Je moderním filozofem s hlubokými znalostmi starověké medicíny Evropy, Blízkého Východu, Indie a Číny. Odborně bádá také v oblasti lidských intelektuálních a paranormálních schopností.

Ve své koncepci Konstantin poprvé představil pojmy jako jsou neuro-kvantový intelektuální systém člověka či intelektuální aparát člověka. Za svůj hlavní úkol považuje vymezení pojmů jako jsou duše, morálka, spravedlnost a duchovno jako fyzikálních přírodních jevů, které je třeba zavést do moderní vědy a zacházet s nimi stejně jako s elektromagnetickou, gravitační a radioaktivní energií. S pomocí analýzy a syntézy podstaty intelektuálních procesů přírodního a umělého původu, byl Razumovský schopen prokázat a zdůvodnit teorii jednotné evoluce intelektuálních systémů vesmíru a člověka.

PŘÍSTUP A METODIKA

Základem práce Konstantina Razumovského je holistická teorie celkového intelektuálního prostoru vysvětlující princip vzájemné interakce těchto energetických aspektů:

  • meridiánů (východní medicína)
  • aury a čaker (indická medicína)
  • nervového systému a mozku (kineziologie a indická medicína)
  • svalové inteligence a reflexe (kineziologie)
  • biochemické reflexe (alopatie)
  • bio fotonové informační reflexe (homeopatie)

Tyto koncepty spojují tradiční medicínu, biologii, informatiku a jejich přístup vysvětluje přirozené jevy lidského těla a psychiky, které nebyly dosud vysvětleny.

Konstantin Razumovský po dobu třiceti let prakticky zkoumal metodiku starověké psychosomatické medicíny Evropy, Asie a Východu, překládal význam starověkých pojmů, rituálů a obřadů do terminologie, která je srozumitelná pro moderní evropské chápání. Vybral nejjednodušší i přesto nejúčinnější metody nemedikamentózní prevence a léčby psychosomatických onemocnění pohybového aparátu. Tyto metody se vztahují také k kardiovaskulárním, trávicím, urogenitálním, endokrinním a onkologickým chorobám.

Aby odhalil podstatu i fungování lidského intelektuálního aparátu, analyzoval Konstantin starověkou filozofii a evropská, asijská a východní náboženství. Naučil se techniky jógy, čchi-kugu, tchaj-čchi a wu-šu. Ovládá základy slovanské, evropské, asijské a tibetské manuální terapie, lékařské či praktické základy ájurvédy, judaismu, akupunktury, východní medicíny, bylinné medicíny, homeopatie a hypnoterapie. Konstantin věří, že klíčem k dlouhodobému a pevnému zdraví člověka je propojení antropocentrické koncepce s holistickým přístupem ke zdraví těla i duše.

K. Razumovský kombinoval poznatky z kybernetiky, informatiky a moderní medicíny s evropskými, asijskými a filozofickými koncepty. Tyto koncepce ukazují vztah mezi lidským tělem a prostředím z psychosomatického hlediska. Odhaluje mnohaúrovňovou strukturu lidského intelektuálního aparátu, který řídí vědomé a nevědomé funkce těla.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz